top of page

Intelligent Individual Customer Interaction Gearwheels

Dank voor je interesse in de Voice en Interactieve Dialoog bluepaper! Hieronder vind je aanvullende informatie over de gearwheels, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen.

 

Dit bluepaper beschrijft de fundamentele verandering die door Voice en Interactieve Dialoog in online retail en dienstverlening op zal treden en benadrukt ook de noodzaak voor bedrijven om nu actie te ondernemen.

Gearwheel gif (intelligent individual cu

Bij het maken van dit paper is gebruik gemaakt van het bonsing|mann© Intelligent Individual Customer Interaction model. Dit model bevat zes gearwheels en beschrijft aan de hand van wordclouds en een toelichting die je hieronder vindt de aspecten die komen kijken bij slimme klantspecifieke communicatie.

 

Het bluepaper is tot stand gekomen met behulp van experts van bedrijven die zich nu al bezig houden met voice en interactieve dialoog, waarvoor we hen hartelijk willen bedanken!

In samenwerking met:

Schermafbeelding%202020-10-23%20om%2000.
Schermafbeelding%2525202020-10-23%252520
Schermafbeelding 2020-10-23 om 13.41.18.
site bsckgrounds .004.jpeg

Het onderwerp ID draait om het vaststellen van digitale identiteit door identificatie en authenticatie, wat in toenemende mate via biometrische technologie en standaarden plaatsvindt om zo gebruikersgemak te bieden en bedrijven in staat te stellen om relevanter te communiceren op basis van verrijkte klantprofielen.

 

Privacy gaat over eigendom van de toenemende hoeveelheid klant- en interactiedata en beveiliging daarvan. Daarbij moet vanuit juridisch oogpunt sprake zijn van transparantie in de richting van klanten en helder zijn waar en door wie data wordt vastgelegd, bewerkt en opgeslagen. Bovenal gaat dit over integriteit van bedrijven om gebruik te mogen maken van klantdata.

ID & Privacy.png
ID website.png

Gearwheels

bottom of page