Product Experience Design

FAQ-50 voor Zilveren Kruis

Hi, welkom in de online omgeving voor het traject rondom de FAQ-50! De FAQ-50 is een case vanuit Zilveren Kruis om klanten in een gesprek met een bot te helpen met de top 50 veelgestelde vragen. Voorafgaand aan sommige sessies zullen we je vragen om content te bekijken en/of je input te leveren. Wat we precies van je verwachten kan je hieronder vinden, veel succes!

 

Mocht je vragen hebben kan je ons altijd een email sturen.

Voorbereiding sessie 5

(deadline: xx)

Hi allemaal, vandaag maken we een sprong 5 jaar vooruit in tijd, naar 2025. Onze persona, Eva, leeft daar nu ook. Zijzelf is niet veranderd, de wereld om haar heen heeft wel een transformatie ondergaan. Eva vertelt zelf hoe een dag in haar leven eruit ziet. Bij elk tijdstip staan ondersteunende videos, die geven een beeld van wat er over 5 jaar allemaal mogelijk is. Bekijk deze vooral, en beantwoord daarna de vragen voordat je door gaat naar een volgend tijdstip op Eva’s dag. De vragen zijn bedoeld om je te laten nadenken over wat de impact van deze ontwikkelingen gaat zijn. Probeer je te verplaatsen in Eva over 5 jaar, en beantwoord de vragen vanuit haar perspectief. Er bestaan geen foute antwoorden.

 

Veel plezier! 

We use content from external websites and other sources to support the storyline. We take no credit for being the original owner of these materials and when available we show the link to the original content source. The credit of all these materials goes to the original copyright owners. If anyone objects the use of the materials we will stop using them at first notice.

site bsckgrounds .004.jpeg

Voorbereiding sessie 4

(deadline: vrijdag 17 juli, 09:00)

We hebben de eerste paar sessies vertaald in een user story die verteld wordt vanuit Eva, een ideale gebruiker van de FAQ-50. Daarnaast hebben we Eva’s ervaringen gevalideerd met een andere persona, om erachter te komen wat het idee in moet houden voor een andere persona. Vandaag vragen we je om de user story en de validatie door te lezen, en vanuit jouw kritische blik na te denken over hoe de FAQ-50 geïmplementeerd kan worden als een PoC op korte termijn.

 

We hebben in totaal 7 vragen voor je klaarstaan. 

Dit is Eva, een fictief persona die een ideale gebruiker van de FAQ-50 representeert. Zij zit in een levensfase die openstaat voor het gebruik van voice en nieuwe technologie. Daarnaast is zij door haar drukke werk en privé leven erbij gebaat dat ze makkelijk en snel haar vragen kan stellen, onder andere over haar kindje en gezondheid.

Als je je naam invult en op doorgaan klikt, kan je Eva's verhaal lezen.

Vraag 1

Langstraat 71b

3771 BC Barneveld
Netherlands


Tel. +31 6 229 73 127

 

Follow us on social media

 

  • LinkedIn - White Circle

© 2020 by Customer Journey Experts