Journey Experience Design

Journey Experience Design

Hi, welkom in de online omgeving voor het traject Journey Experience Design. In dit traject zullen we een concept ontwikkelen voor Welkoop om dieren (en hun eigenaren) te helpen om gezond en blij te blijven. Voorafgaand aan de sessies zullen we je vragen om content te bekijken en/of je input te leveren. Wat we precies van je verwachten kan je hieronder vinden, veel succes!

Mocht je vragen hebben kan je ons altijd een email sturen.

Voorbereiding sessie 1

(deadline: maandag 28 april, 10:00)

Bedankt voor de leuke eerste sessie! Goed dat we kennis gemaakt hebben en al een eerste stap hebben gezet in de richting van een concept voor Welkoop om dieren (en hun eigenaren) te helpen om gezond en blij te blijven.

 

Zoals beloofd, kan je hier de uitwerking van de sessie terugvinden. Lees deze graag door voor de volgende sessie op woensdag 28 april, 10:00.

Voorbereiding kick-off

(deadline: maandag 19 april, 15:00)

Floor

Walg

Sessie host

Nina

Stemkens

Notulist

Arjen

Bonsing

Sidekick

Marijn

Grobben

Sessie host

Anouk

Dekker

Coördinator

Floor_Welkoop.png
Anouk_Welkoop.png
Marijn_Welkoop.png
Arjen_Welkoop.png
Nina_Welkoop.png

Super leuk dat je mee gaat doen met het Concept Design traject voor Welkoop! We gaan een serie aan sessies met elkaar doen waarin we toewerken naar een concept voor Welkoop om dieren (en hun eigenaren) te helpen om gezond en blij te blijven. Daarbij is het goed om in gedachte te houden dat we dit buiten de kaders doen van de fysieke winkels, en dat we dus een sterke nadruk op online leggen!

Dinsdag 20 april staat de kick-off gepland, en daar zullen we jullie gaan meenemen op wat we precies gaan doen. Hiernaast zie je alvast wie wij zijn en wat onze rol is in het traject. Voor nu zijn we erg benieuwd naar jou! Hoe heet je? Wat doe je binnen Welkoop? Hoe kijk je tegen online winkelen aan?

Laat het ons weten door onderstaande vragen te beantwoorden!

Vraag 1