top of page
image (10).png
E-learning

Gefeliciteerd met het halen van de E-learning

Wil jij graag aan de slag met de terugkerende klant en meer omzet en klantwaarde creëren? Of meer weten of over hoe je het gear wheel model toepast in de organisatie? Laat je dan inspireren in 1,5 uur over waarom de terugkerende klantreis zo belangrijk is en hoe je deze ontwerpt. 

Inspiratiesessie

In een interactieve video conferencing call van 1,5 uur gaan we jou en jouw collega’s meenemen en inspireren op de ingrediënten die vereist zijn voor het creëren van een terugkerende klantreis. Aan de hand van praktische voorbeelden laten wij zien wat er mogelijk is en wat klanten de komende jaren kunnen verwachten van hun favoriete retailers en dienstverleners.

Daarnaast bieden we het theoretisch kader om dit op een holistische manier, afdeling overstijgend, te organiseren. Waarbij we ingaan op de afdelingen en rollen die nodig zijn om te komen tot een klantreis die leidt tot een maximale Customer Lifetime Value.

Voor wie interessant

Voor iedereen die graag de volgende stappen wil zetten in de omnichannel terugkerende klantreis, het omzetpotentieel hiervan wil benutten en daar de relevante stakeholders in de organisatie op wil meenemen en van overtuigen.

Deze inspiratiesessie is voor alle lagen binnen de organisatie relevant. Op operationeel niveau om inzichtelijk te maken welke low hanging fruits er zijn en welke hiervan wellicht al direct kunnen worden opgepakt. Op management en directieniveau om te komen tot nieuwe inzichten en overwegingen voor de lange termijn strategie.

 

De sessies zullen worden verzorgd door onze experts die ieder beschikken over een breed referentiekader op het gebied van technologie, ontwikkelingen in de waardeketen, AI, interactieve dialogen maar ook gevoed zijn met talloze ervaringen in de klantreizen.

€895,-

Ex BTW*

*Fysieke sessie is mogelijk tegen een meerprijs

  • 1,5 uur durende interactieve inspiratiesessie voor jou en jouw collega's

  • Voor alle lagen binnen de organisaties 

  • Praktische inspirerende voorbeelden met een theoretische onderbouwing

  • Onder leiding van ervaren experts 

image-7.png
bottom of page