top of page

e-academy Customer Journey

Dank voor je interesse in de e-learning ‘Customer Journey’! Wij hopen dat je de e-learning interessant vond en hier veel van hebt opgestoken. Na het afronden van deze training zou je de structuur van een customer journey kunnen herkennen met hulp van het bonsing|mann model en deze kennis kunnen toepassen in je eigen organisatie om iedere fase van een klantreis te optimaliseren en om zo klantwaarde te creëren.

In onderstaand filmpje wordt onze unieke customer journey methode nogmaals uitgelegd, Deze methode geeft een gedetailleerd inzicht in de kwaliteit van je eigen klantreis en die van concurrenten . 

Bij Customer Journey Experts voeren we natuurlijk veel customer journey analyses uit, maar we monitoren ook marktontwikkelingen met behulp van Quick Scans. Hiermee scoren we wekelijks interessant merken en retailers in verschillende product categorieën. De Quick Scans zijn gebaseerd op echte aankopen. Hieronder kun je een van onze Quick Scans zien ter inspiratie

Op deze pagina vind je een overzicht van onze producten en aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen bij vragen en eventuele feedback.

bottom of page